XaT HaBeRLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Benim Görüşüm..!

2 posters

Aşağa gitmek

Benim Görüşüm..! Empty Benim Görüşüm..!

Mesaj  bygrs Çarş. Tem. 21, 2010 1:53 pm

BANA GÖRE BİR XAT SİTESİ HACKLEMEK SİTEYE SIZIP BEKLEMEK ŞİFREİ ALMAK HACKED YAPMAK BENCE BU HACK DEİLDİR.ESKİDEN XAT SİTELERİNİ HACKLEMEK İÇİN XATIN AÇIĞI WARDI SOLEDİTÖR XAT O AÇIĞI KAPADI WEP DOMAİN SİTELERİN SONUNA ADMİN.PHP ASP SİTESİYSE ASPX WS GİBİ ŞEYLER EKLERSİN AÇIĞINI BULURSUN YADA FİLESİLLADAN BULURSUN AMA XAT SİTESİ HACKLEMEK DE BANA GÖRE HALA ONEMLİ GrS.. Xatta hacklediğim tehlike club mesqen club crosh club BU 3 SİTE XATTA KENDINI HACK SİTESİ SANAN SİTELERDİ..

NERONUN FEDONUN TAKIMIDA GERÇEKDEN İYİ BİR HACK TAKIMI TRADEYİ VE BİRÇOK SİTELERİ HACKLEMİŞLER ONLARIDA GÖNÜLDEN TEBRİK EDİORUM ..!


HACKED BY GRS

bygrs

Mesaj Sayısı : 4
Kayıt tarihi : 21/07/10

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Benim Görüşüm..! Empty HMMM

Mesaj  Admin Salı Tem. 27, 2010 12:35 pm

Bak işte bu konuda sana hak veriyorum.Bazı gerikafalılar varki xatta ellerine bir şifre veya main linki alıp kanalı basınca öle havalara giriyorlar.Mesala biz Karamsarclubdeyken inan hergün siteyi basarlardı.Ama biz zaten karşılıksız koymakdık yeterki o siteyle ilgili elimizde msnler olsun.Sol Editör simdi fazla bir yarar görmüyor xatta zaten.Sadece resim çalabiliyorsun sol editörle.İleride paylaşcam zaten sol editörü,wpe pro yu gibi bir çok programı.Şu anda zaten siteyle ilgilenemiyorum.Neyse saol yorum için.
Admin
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 127
Kayıt tarihi : 17/05/10
Yaş : 36
Nerden : istanbul

http://xathaberler.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz