XaT HaBeRLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Xat Bot Atma Programı Açıklaması ve Kullanımı

Aşağa gitmek

Xat Bot Atma Programı Açıklaması ve Kullanımı Empty Xat Bot Atma Programı Açıklaması ve Kullanımı

Mesaj  Admin Paz Mayıs 23, 2010 8:40 am

Herkes xat chat kanalında bot olmasını ister.Çünkü bot hem sizi pop da üst sıralara çıkarır hemde kanalınızın kalabalık görünerek daha bir sohbet,muhabbet olan yere çevirir.O zaman Bot nasıl atılır.İlk önce bot atma yolları vardır.Bunlardan 1.cisi googlede hit almış sitelerin indexine sizin xat chat sitenizin embed kodu eklenerek siteye gelen userların sizin sitenizde görünmesidir.Şu sıralarda Xat chat sitelerine genelde botları KralFM,Katilbebek ve nerden nereye adlı kişiler atmaktadır.Diger bir yolumuzda xat chat kanallarının altına kendi sitenizin orjinal embed kodunu ekleterek o siteye girenlerin senin sitende görünmesidir.Başka bir yol olarak CCleaner programı ile sitenize bot atabilirsiniz ve ayrıca bir zamanlar arşivimde bulunan bot atma programı ilede siteye bot atabilirsiniz.
Bu yollardan ben simdi size CCleaner programı ile atılan bot şeklini anlatacagım.Aşagıda belirtmiş oldugum işlemleri sırayla yaparsanız bilgisayarınızın özelligine göre xat chat kanalınıza o kadar bot atabilirsiniz.

1. CCleaner programını açıyoruz ilk olarak

2. CCleanerden temizlige başla butonuna tıkla.

3. Temizleme işLeminin bitmesini bekle.

4. Temizleme bittikten sonra yeni bir sayfa aç ordan kendi xat sayfanı açıyorsun zateN

5.Şimdi senin sayfanda yeni bir kullanıcı qörürsün onu sen bot olarak tanımlıyosun tabi

5.Sonra CCleaner programından tekrar temizleme yap.

6.Yeniden sayfa aç aynı xat sayfanı açıyorsun.

7.Her CCleaner programından temizleme yaptıqında yeni bir sayfa açıyorsun aynı adresden

Ne kadar ccleaner 'dan temizleme yaparsan ve yeni sayfa açarsan o kadar bot olarak kişi bulunur sitende


CCLEANER İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ


En son Admin tarafından Cuma Haz. 04, 2010 1:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Admin
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 127
Kayıt tarihi : 17/05/10
Yaş : 36
Nerden : istanbul

http://xathaberler.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Xat Bot Atma Programı Açıklaması ve Kullanımı Empty Xat Chat/Sohbet Sitenize Başka Yollarla Bot Atmak

Mesaj  Admin Cuma Haz. 04, 2010 12:46 pm

1. Xat siteni arama motorlarına kaydettir.

>>Arama Motorlarına Kayıt Yaptırarak Ön Sıralarda Çıkmak<<
Arama motorlarını internete girenlerin % 95'i kullanmaktadır ve buradan istedikleri bilgileri aratıp ulaşmak istediği sayfaları bulmaktadırlar. Siz de insanları aradıkları zaman bulabilecekleri bir siteniz varsa doğru kelimeleri kullanarak sonuca ulaşabilirsiniz. Dünyanın en çok ziyaret edilen ve en doğru sonuçları çıkardığı öne sürülen Google bu alanın en iyisi. Sitenizi doğru şekilde kaydettirerek sitenize günde yaklaşık 100 kişinin gelmesini sağlayabilirsiniz. Googlye Kayıt için aşagıda bulunan linke tıklayınız.(Unutmayın yorumlar bölümüne ne kadar key word yazarsanız siteniz o kadar üst sayfalarda bulunur.)

http://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html

2. İlgi Çekici ve Kısa Xat Site Adı

Kısa ve Akılda Kalan Alan Adları Adres çubuğunda bulunan isim sizin sitenizin kişiliğini ortaya koymaktadır. Alan Adı seçimi yaparken hem içeriğinize uygun ve kısa hem de akılda kalıcı bir alan adı bulmalısınız. Bunu başardığınız taktirde sitenize bir kere giren kişi siteyi unutmayacak yaklaşık olarak bir ay içerisinde sizin sitenizi tekrar ziyaret edecektir. Bu da size büyük bir katkı sağlayacaktır.

3. Hızlı Erişim (Xat sitenizi kasan uygulamalar yapmayın)

Web sitelerimizi genelde güzel durmaları için güzel resimlerle şık fotoğraflarla döşemeye çalışırız. Bu uygulama göze hoş gelmekle beraber sayfanın açılımını yavaşlatacak, ziyaretçiyi memnun etmeyecektir. Bu doğrultuda sayfanızdaki hostunuzu yoracak resimleri, scriptleri kullanmamak en güzelidir. Hele ücretsiz hostingleri kullanıyorsanız kesinlikle anasayfanızın 60 kb 'ı geçmemesi ve resimlerin boyutunun çok büyük olmaması gerekir.

4. Banner ve Link Değişimleri

Web siteleri arasında yapılan banner ve link değişimleri çok yararlı olacaktır. Özellikle benzer içeriğe sahip siteler arasında yapılan banner ve link değişimleri iki tarafa da büyük katkılar sağlamaktadır. Mesela ziyaretçi aradığını iki site de bulabilir. Ayrıca bu değişimler arama motorlarına da yardımcı olmaktadır.

5. Kaliteli Xat içeriği

Sohbet yapanlar XAT sitenize tekrar uğrasın.Sörfçüler gezdikleri sitelerde aradığının da fazlasının bulunmasını ister. Gördüğü içerik ne kadar fazlaysa o siteye gösterdiği önem de o kadar fazladır. Eğer bir girişinde bütün siteyi gezebiliyorsa zaten o ziyaretçi o siteye bir daha gelme gereği duymaz, fakat o kadar çok içerik varsa ve bir seferde bütün hepsini gezemiyorsa bu o ziyaretçinin en kısa sürede yarım kalan sörfünü tamamlamak için siteye tekrar gireceğinin belirtisidir.

6. Aktiviteler (Xat sitenize Aktiviteler Ekleyin)

Web sitelerinde yapılan aktiviteler çok önemlidir. Özellikle ziyaretçilerin online katıldıkları, birbirleri aralarında mesajlaşabildikleri ortamlar çok sevilmektedir. Örneğin ; Mesaj Panosu, Link Bankası, Maillist ,Ziyaretçi Defteri vs.. Bu aktivitelerde ziyaretçiyi memnun edecek ve o siteye tekrar girmesini sağlayacaktır.

7. Toplistler

Toplistler ; web sitelerinin istatistiklerini tutan, istatistiklere göre sıraya dizen web siteleridir. Bu sitelere üye olarak sitenizin istatistiklerinizi tutturabilir ve takip edebilirsiniz. Üst sıralarda yer alırsanız sitenize ziyaretçiler gelir. Fakat burda Toplist seçimi de çok önemlidir. Eğer hitiniz düşükse çok büyük sitelere, toplistlere katılmanın bir anlamı yoktur. Daha düşük ve hitinize uygun toplistlere kayıt olmak her zaman için daha yararlıdır.
Admin
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 127
Kayıt tarihi : 17/05/10
Yaş : 36
Nerden : istanbul

http://xathaberler.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz